Pro-Foto printservice

 
Pro-Foto Printservice:
Afdrukken van digitale bestanden
Bestel in de winkel je foto's van alle digitale beelddragers in alle formaten tot 25x90cm.
Alle foto's worden handmatig gecorrigeerd voor een optimaal resultaat.
Als het om slechts enkele foto's gaat, kan je de bestanden in een bijlage evt. mailen.
Vergeet niet om aantallen en formaat aan te geven.

foto's met tekst              Iedere willekeurige tekst kunnen wij in elke kleur in of naast de foto zetten.

foto van foto                   Geen negatief.....?   Geen digitaal bestand....?   Geen probleem....! Wij maken van elke afbeelding een nieuwe foto


deel- of uitvergroting    Slechts een deel van de foto naar voren halen. Afhankelijk van de kwaliteit, tot 20x30

digitale beeld-bewerking        De digitale fotografie verschaft ons ongekende mogelijkheden m.b.t. het bewerken van foto's
 
                    
   ¨¨¨                                                                                           
Pro-Foto Baarn maakt de hoogste kwaliteit afdrukken van je digitale bestanden, de foto's worden afgedrukt op onze Fuji Frontier dry minilab  ; een garantie voor maximale kwaliteit!
Alle formaten zijn mogelijk: van medaillon tot 25x90cm.
Alle foto's worden met de hand gecorrigeerd.
Alle geheugenkaarten,  CD's,  DVD's,  USB-sticks,  floppy's en zelfs negatieven in kleur en zwart/wit worden door ons vakkundig en meestal direct verwerkt.
Eén enkele foto?...... je kan er meestal op wachten.
Grotere aantallen zijn bijna altijd binnen een dag klaar.

foto's met tekst
Een bedankkaartje, een uitnodiging, een wenskaart, een foto met een persoonlijke groet, het kan allemaal.
Zowel in de foto als naast de foto kunnen wij een tekst plaatsen waarbij je zelf de vrije keus hebt uit vele veschillende soorten lettertypen en tekstkleuren. Vraag gerust om advies over lay-out en kleurgebruik.

foto van foto
Ook zonder negatief of digitaal bestand maken wij in elk gewenst formaat een nieuwe afdruk. Het origineel wordt ingescand, digitaal bewerkt, geoptimaliseerd en daarna weer afgedrukt. Is het origineel groter dan A4, dan maken wij er met een speciale reprocamera een opname van die digitaal wordt bewerkt, geoptimaliseerd en  daarna weer op elk gewenst formaat afgedrukt kan worden.
Heel veel mogelijkheden biedt ons de digitale retouche: stof, krassen, beschadigingen, kreukels, verkleuring, er kunnen zelfs hele delen uit de foto weggehaald worden. Denk hierbij bv. aan het 'vrijstaand' maken van het onderwerp. Laat je in de winkel uitvoerig informeren, er zijn teveel mogelijkhedden om alles hier te benoemen.
 
zwart/wit of sepia
Van een kleuren- of een zwart/wit-negatief of van een digitaal bestand kunnen wij direct een zeer goede zwart/wit afdruk maken tot 20x30 cm.Voor een optimaal resultaat  worden de foto's met de hand gecorrigeerd op contrast en densiteit(zwarting). Ook  een sepia tint is mogelijk. Sepia is de naam van de bruinkleur waarin vroeger alle foto's werden afgedrukt.